Scheidingscentrum Midden Nederland
Recente Tweets

 

 

 

 

 

 

 



Direct contact:

Helen Bousché

T. 06-14718531

hbousche@sc-mn.nl

helen.bousche@zorgeloosch.nl

  

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

van 09:00 - 21:00

Zaterdag van 10:00 - 16:00

 

 





 

 

 

 

  

 

 

 

 



 

 

 

 

SCHEIDEN MET BEGRIP

Goed scheiden kan echt. Wie gaat scheiden heeft behoefte aan rust en zekerheid. Aan goed onderling overleg, concrete stappen en overzicht, zodat jullie weten waar jullie staan. Met goede afspraken die werken in de toekomst. Jullie kunnen rekenen op onze ervaring en betrokkenheid.

Scheiden met begrip

Tijdens jullie scheiding moeten er persoonlijke zaken worden besproken, denk aan ouderschap, financiën, hypotheek en pensioen. Als scheidingsbemiddelaar zal ik ervoor zorgen dat jullie in gesprek blijven met elkaar. Een goede communicatie is belangrijk om tot (nieuwe) afspraken voor de toekomst te komen. MIddels bemiddeling kunnen jullie op een constructieve manier met elkaar overleggen en onderhandelen. Goede communicatie is belangrijk om tot (nieuwe) afspraken voor de toekomst te komen. Scheiden met begrip bij 2Divorce is inclusief convenant, ouderschapsplan en de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank. Als scheidingsbemiddelaars zorg ik voor het best mogelijke resultaat voor beiden, zodat jullie allebei op een goede manier verder kunnen.

Wat is mijn rol?

Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie een onafhankelijke bemiddelaar en hulp om tot goede afspraken te komen. Ik begeleid jullie bij het zoeken naar oplossingen en heb hierin een begeleidende en ondersteunende rol. De uiteindelijke keuzes maken jullie zelf. Voor jullie maar zeker ook voor jullie kinderen is deze manier van scheiden rustiger dan wanneer jullie uit elkaar gaan via advocaten.
Door te kiezen voor scheidingsbemiddeling verlagen jullie de kans op grote conflicten en hebben jullie zelf invloed op de gemaakte afspraken.

Ik stel voor jullie het ouderschapsplan op, maak het convenant, bereken voor jullie de kinderalimentatie en partneralimentatie, jullie ontvangen van mij een budgetplanner zodat het inzichtelijk wordt hoe de financiele situatie na de scheiding eruit gaat zien, ik help jullie bij het opstellen van het vermogen, jullie krijgen indien wenselijk advies over hoe jullie de kinderen betrekken bij de scheiding, ik zorg ervoor dat het ouderschapsplan en convenant juridisch gecontroleerd worden voordat we over gaan tot tekenen, ik zorg ervoor dat een advocaat voor julie het verzoekschrift opstelt en het verzoek indient voor een scheiding en ik zorg ervoor dat de beschikking van de rechtbank wordt ingeschreven bij de gemeente.

Dit alles krijgen jullie voor een vast tarief, zodat je achteraf niet met verassingen wordt geconfronteerd. Wil je weten of onze manier van scheiden bij jullie past? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.